bpm-medica-laboratorium-geneeskunde-tijdschrift

Laboratoriumgeneeskunde

Laboratoriumgeneeskunde is het online verenigingstijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie (NVKC). Sinds 2018 maken wij Laboratoriumgeneeskunde in samenwerking met de vereniging. Het vakblad gaat in op actuele ontwikkelingen binnen de medische laboratoriumdiagnostiek en de klinische chemie. Het biedt een platform voor informatie-uitwisseling en meningsvorming over wetenschap en innovatie, opleiding, kwaliteit, beroep en bedrijf.

Het tijdschrift verschijnt vijf keer per jaar, waarvan twee printnummers, waaronder het themanummer over het jaarlijkse Voorjaarscongres van de NVKC.

Website

Laboratoriumgeneeskunde verschijnt op laboratoriumgeneeskunde.nl, met vijf keer per jaar het nieuwste nummer en een archief van alle eerdere uitgaven, dat doorzoekbaar is via een uitgebreide zoekfunctie.

bpm-medica-laboratorium-geneeskunde-website
Illustratie nieuwsbrief Laboratoriumgeneeskunde

Nieuwsbrieven

Bij alle uitgaven van Laboratoriumgeneeskunde sturen wij ook nieuwsbrieven uit naar onze lezers. Zo hoeven zij niet de website in de gaten te houden, maar brengen wij ze direct op de hoogte wanneer een nieuw nummer is verschenen.

Alle titels

Naast Laboratoriumgeneeskunde publiceren we ook allerlei andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op