Missie

BPM Medica helpt medische professionals met mediaplatforms over de beroepspraktijk om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Zo dragen we ons steentje bij aan de kwaliteit van de patiëntenzorg in Nederland.

We verzamelen, bewerken, ontwikkelen en verspreiden relevante informatie, in multi-mediale vorm: websites, tijdschriften, nieuwsbrieven, video’s, en meer.

De medisch professional gebruikt onze platforms als een van de belangrijkste bronnen voor hun vakinformatie en de uitwisseling van ervaringen, opinies en nieuwe ontwikkelingen binnen zijn domein.

  • BPM Medica is al jaren onze onafscheidelijke partner. Samen brengen wij het belangrijke oncologische nieuws via tijdschrift en website onder de aandacht van onze beroepsgroep, patiënten en andere stakeholders. De samenwerking is kort samen te vatten als zeer deskundig, vakkundig en uiterst prettig.

    Haiko Bloemendal Voorzitter NVMO
  • ‘Samenwerken met het team van BPM Medica is erg inspirerend, met als resultaat fraai vormgegeven magazines met waardevolle inhoud voor geïnteresseerden in de cardiologie. Dit mede dankzij de enthousiaste inzet van ervaren wetenschapsjournalisten en eindredactie van BPM Medica. Trots om hieraan met de redactieraad onze bijdrage te mogen leveren.’

    Martin Hemels Hoofdredacteur De Cardioloog

Samenwerkingen

In een aantal gevallen werken we samen met beroepsverenigingen. Dat geldt voor de platforms De Psychiater, Medische Oncologie en De Neuroloog. Andere tijdschriften maken we zelfstandig, zoals De Cardioloog en Hemato-oncologie.

Lees hier meer over Medische Oncologie en onze langdurige samenwerking met de NVMO.

Doelgroepen

Het merendeel van onze platforms is gericht op medisch specialisten, zoals De Psychiater, De Neuroloog en Medische Oncologie. Daarnaast zijn we ook de uitgever van bijvoorbeeld Laboratoriumgeneeskunde, voor onder meer klinisch chemici, en Verpleegkunde en OenG, gericht op  verplegingswetenschappers, opleiders van verpleegkundigen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

BPM Medica streeft ernaar om in de toekomst nieuwe platforms te lanceren ter ondersteuning van andere medische domeinen. Waar mogelijk werken wij hierin nauw samen met de beroepsverenigingen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op