Mediaplatforms

BPM Medica is een stichting die als doel heeft bij te dragen aan de kwaliteit van de patiëntenzorg in Nederland. Dit doen we door medisch professionals met mediaplatforms over de beroepspraktijk te helpen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

We verzamelen, bewerken, ontwikkelen en verspreiden relevante informatie via multimediale platforms. Deze bestaan uit verschillende mediakanalen, zoals websites, tijdschriften, nieuwsbrieven, video’s, webinars en podcasts.

De medisch professional gebruiken onze platforms als belangrijke bronnen voor hun vakinformatie en de uitwisseling van ervaringen, opinies en nieuwe ontwikkelingen binnen hun domein.

  • BPM Medica is al jaren onze onafscheidelijke partner. Samen brengen wij het belangrijke oncologische nieuws via tijdschrift en website onder de aandacht van onze beroepsgroep, patiënten en andere stakeholders. De samenwerking is kort samen te vatten als zeer deskundig, vakkundig en uiterst prettig.

    Haiko Bloemendal Voorzitter NVMO
  • ‘Samenwerken met het team van BPM Medica is erg inspirerend, met als resultaat fraai vormgegeven magazines met waardevolle inhoud voor geïnteresseerden in de cardiologie. Dit mede dankzij de enthousiaste inzet van ervaren wetenschapsjournalisten en eindredactie van BPM Medica. Trots om hieraan met de redactieraad onze bijdrage te mogen leveren.’

    Martin Hemels Hoofdredacteur De Cardioloog

Samenwerking met verenigingen

Voor een aantal van onze platforms werken we nauw samen met beroepsverenigingen. Dit geldt voor bijvoorbeeld de NVvP, (De Psychiater), de NVN (De Neuroloog), de NVMO (Medische Oncologie), de NVE (Endocrinologie) en de NVKC (Labgeneeskunde).

Doelgroepen

BPM Medica richt zich op de brede doelgroep van medisch professionals.
Een groot deel van onze platforms geven we uit voor medisch specialisten, zoals De Psychiater, De Neuroloog en Medische Oncologie.
Daarnaast zijn we ook de uitgever van bijvoorbeeld Laboratoriumgeneeskunde, voor klinisch chemici, Verpleegkunde en OenG, gericht op  verplegingswetenschappers, opleiders van verpleegkundigen en gespecialiseerde verpleegkundigen, en FarmaMagazine, voor apothekers en huisartsen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op