Geschiedenis

De eerste twee vakbladen, De Psychiater en De Neuroloog, zijn in 1994 van start gegaan. Medische Oncologie volgde in 1998. BPM Medica publiceert deze en andere vakbladen nog steeds in nauwe samenwerking met de betreffende wetenschappelijke beroepsverenigingen

  • BPM Medica is al jaren onze onafscheidelijke partner. Samen brengen wij het belangrijke oncologische nieuws via tijdschrift en website onder de aandacht van onze beroepsgroep, patiënten en andere stakeholders. De samenwerking is kort samen te vatten als zeer deskundig, vakkundig en uiterst prettig.

    Haiko Bloemendal Voorzitter NVMO

Groei

De afgelopen 25 jaar groeiden we uit tot een professionele uitgeverij, gevestigd in een modern pand in het centrum van Amsterdam. Hier werken we met een toegewijd en ervaren team dat op dit moment bestaat uit circa tien medewerkers: eindredacteuren, redactie-assistenten, webdevelopers, een online coördinator, projectmedewerkers en een marketing- en communicatieadviseur.

Partners

Onze publicaties maken we samen met een breed team van ervaren freelancers, die goed zijn ingevoerd in de gezondheidszorg. Niet alleen journalisten, maar ook fotografen en illustratoren, vormgevers, en drukkers.

Door ons ruime netwerk, door de jaren opgebouwd, kunnen we altijd de juiste deskundigen koppelen aan elk thema. Zo zorgen wij, samen met onze partners, voor artikelen van hoge kwaliteit in al onze tijdschriften.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op