Geschiedenis

1994 was het jaar waarin we als medische uitgeverij van start gingen met  de eerste drie vakbladen: De Psychiater, De Neuroloog en Medische Oncologie, samen met de wetenschappelijke verenigingen. Dat doen we nu nog steeds.

  • BPM Medica is al jaren onze onafscheidelijke partner. Samen brengen wij het belangrijke oncologische nieuws via tijdschrift en website onder de aandacht van onze beroepsgroep, patiënten en andere stakeholders. De samenwerking is kort samen te vatten als zeer deskundig, vakkundig en uiterst prettig.

    Haiko Bloemendal Voorzitter NVMO

Groei

De afgelopen 25 jaar groeiden we uit tot een professionele uitgeverij, gevestigd in een modern pand in het centrum van Amsterdam. Hier werken we met een toegewijd en ervaren team dat op dit moment bestaat uit circa tien medewerkers: eindredacteuren, redactie-assistenten, webdevelopers, een online coördinator, projectmedewerkers en een marketing- en communicatieadviseur.

Partners

Onze publicaties maken we samen met een breed team van ervaren freelance medewerkers, die goed ingevoerd zijn in de gezondheidszorg: journalisten, fotografen, illustratoren, vormgevers en drukkers.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op