Portfolio

Medische Oncologie

Medische Oncologie is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie. Het verenigingstijdschrift, dat wordt gepubliceerd door uitgeverij BPM Medica en in juni 1998 voor het eerst verscheen, heeft als uitgangspunt de leden (internist-oncologen) op de hoogte te houden van het laatste NVMO-nieuws, de laatste klinisch-wetenschappelijke… Lees meer »

Oplage: 3700
Verschijning: 10 keer per jaar
De Neuroloog

De Neuroloog is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). In de wereld van de neurologie is dit tijdschrift al sinds 1994 één van de meest prominente communicatieplatforms. De Neuroloog onderscheidt zich van andere bladen door de lezers te informeren over specifieke verenigingsaangelegenheden en voor de neurologie… Lees meer »

Oplage: 1500
Verschijning: 6 keer per jaar
De Psychiater

De Psychiater is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). In de wereld van de psychiatrie is het al ruim 20 jaar één van de meest prominente communicatieplatforms. De Psychiater wil zowel de communicatie binnen de doelgroep bevorderen als voor de psychiatrie relevante ontwikkelingen en onderzoeken in een… Lees meer »

Oplage: 3800
Verschijning: 8 keer per jaar
Endocrinologie

Endocrinologie is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie (NVE). In de wereld van de endocrinologie is dit tijdschrift al 6 jaar één van de meest prominente communicatieplatforms. Endocrinologie onderscheidt zich van andere bladen door de lezers te informeren over nieuws en mededelingen van de NVE, NVE-werkgroepen en… Lees meer »

Oplage: 1200
Verschijning: 4 keer per jaar
Hemato-oncologie

Hemato-oncologie brengt sinds 2014 de Nederlandse hemato-oncologen op de hoogte van belangrijke klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de hemato-oncologie gerelateerde beleidsmatige, politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. De inhoud wordt bepaald door een onafhankelijke redactieraad.  Redactieraad Klik hier voor een overzicht… Lees meer »

Oplage: 1900
Verschijning: 4 keer per jaar
De Cardioloog

De Cardioloog is het nieuwe tijdschrift voor en door cardiologen, dat wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie van toonaangevende cardiologen. Het is het enige Nederlandstalige vaktijdschrift over de beroepsuitoefening van de Nederlandse cardiologen. De Cardioloog faciliteert de informatie-uitwisseling en meningsvorming over onder meer medisch-inhoudelijke… Lees meer »

Oplage: 1700
Verschijning: 4 keer per jaar
Onderwijs en Gezondheidszorg

Onderwijs en Gezondheidszorg is al ruim 35 jaar het toonaangevende tijdschrift voor iedereen die zich in het onderwijs en in de praktijk bezighoudt met de opleiding voor verpleegkundigen en verzorgenden. Bindend element is het uitwisselen en overdragen van vakinformatie, kennis en vaardigheden die relevant zijn voor opleiders in de onderwijs- en zorginstellingen. Het tijdschrift… Lees meer »

Oplage: 1000
Verschijning: 7 keer per jaar, plus zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief
Verpleegkunde

Verpleegkunde is het Nederlands-Vlaams wetenschappelijk tijdschrift voor verpleegkundigen. Het blad publiceert artikelen die relevant zijn voor de ontwikkeling van het vakgebied verpleegkunde en de verpleegkundige beroepsontwikkeling. Daarbij gaat het om theoretische, opiniërende, en onderzoeksartikelen. Verpleegkunde is opgericht in 1986 en wordt vier… Lees meer »

Oplage: 500
Verschijning: 4 keer per jaar
Laboratoriumgeneeskunde

Laboratoriumgeneeskunde is het nieuwe verenigingstijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC). Dit vakblad gaat in op actuele ontwikkelingen binnen de medische laboratoriumdiagnostiek en de klinische chemie. Het biedt een platform voor informatieuitwisseling en meningsvorming over wetenschap en innovatie,… Lees meer »

Oplage: 900
Verschijning: 4 keer per jaar online + 1 keer per jaar in print