dc-mockup-2021-06

De Cardioloog

De Cardioloog is het enige Nederlandstalige vaktijdschrift over de beroepsuitoefening van de Nederlandse cardiologen. Het is een tijdschrift voor en door cardiologen, dat wordt samengesteld door een onafhankelijke redactieraad van toonaangevende cardiologen, onder hoofdredactie van dr. Martin Hemels, cardioloog-elektrofysioloog Rijnstate, Arnhem.

Het faciliteert de informatie-uitwisseling en meningsvorming over onder meer medisch-inhoudelijke ontwikkelingen, farmaceutica, vertaling van wetenschap naar praktijk, richtlijnen, opleiding, kwaliteit en marktwerking.

Het tijdschrift verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 1.800 exemplaren.

 

Website

De website van De Cardioloog is het digitale platform van het tijdschrift. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift, die toegankelijk zijn via een uitgebreide zoekmachine. Dit is ook de plek waar voorpublicaties van De Cardioloog verschijnen.

Alle cardiologen en andere in de cardiologie geïnteresseerde professionals krijgen via de website eenvoudig toegang tot de volledige artikelen. Zie hiervoor de registratiepagina.

dc-website-mockup
white-ipad-mini-mockup-in-angled-view-floating-over-a-png-background-a11935

De Cardioloog Nieuwsbrief

De Cardioloog verstuurt iedere maand een nieuwsbrief met daarin de nieuwste artikelen en andere voor cardiologen relevante informatie.

Alle titels

Naast De Cardioloog publiceren we ook de volgende andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op