bpm-medica-medische-oncologie-tijdschrift

Medische Oncologie

Medische Oncologie is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO).

We maken Medische Oncologie al sinds 1998 in samenwerking met de vereniging. Dit vaktijdschrift houdt de leden op de hoogte van het NVMO-nieuws, klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de oncologie gerelateerde beleidsmatige, politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Medische Oncologie wordt gelezen door alle NVMO-leden (internist-oncologen), oncologisch chirurgen, internist-hematologen, radiotherapeuten, longartsen, urologen, ziekenhuisapothekers, klinisch genetici met het subspecialisme oncologie en beleidsmakers in de gezondheidszorg.

Website

Op Medische Oncologie Online wordt tien keer per jaar de nieuwste uitgave van het tijdschrift Medische Oncologie gepubliceerd. Eventuele voorpublicaties worden hier geplaatst alvorens ze in het tijdschrift verschijnen.

Verder bevat de site onder meer de adviezen van de NVMO-commissie Beoordeling Oncologische Middelen, vacatures en een archief van alle uitgaven, dat doorzoekbaar is via een uitgebreide zoekfunctie.

Alle leden van de NVMO kunnen eenvoudig inloggen op de website via hun NVMO-account om toegang te krijgen tot alle artikelen, en voor overige geïnteresseerden bestaat de optie om eenvoudig een eigen account aan te vragen.

bpm-medica-medische-oncologie-website
Illustratie nieuwsbrief Medische Oncologie

Nieuwsbrieven

Bij elk nieuw nummer van Medische Oncologie verschijnen er drie nieuwsbrieven met voorproefjes van het nieuwe nummer en de mogelijkheid door te klikken naar de website.

Wij publiceren dertig nieuwsbrieven per jaar, met daarin het laatste nieuws, de meest recent verschenen artikelen, vacatures, en meer. Vanuit de nieuwsbrief klik je eenvoudig door naar de website om volledige artikelen te lezen.

bpm-medica-medische-oncologie-website-02

NVMO-site en -nieuwsbrieven

Voor Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO) onderhouden wij de website nvmo.org en verzorgen wij de (digitale) nieuwsbrieven.

Alle titels

Naast Medische Oncologie publiceren we ook allerlei andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op