Adverteren in titels van BPM Medica

BPM Medica geeft verschillende platforms uit op het gebied van de gezondheidszorg, voornamelijk gericht op de beroepsuitoefening van medisch professionals in Nederland. Ons portfolio bevat een brede waaier aan medische domeinen, waarbinnen wij de doelgroepen via meerdere kanalen bereiken.

Voor de plaatsing van advertenties in onze titels werken wij nauw samen met Cross, dé autoriteit op het gebied van adverteren in media in de gezondheidszorg.

Hieronder vindt u alle door BPM Medica gepubliceerde titels. U vindt hier eenvoudig alle informatie terug over advertentietarieven, bereik, aanleverinstructies en dergelijke. Heeft u een boodschap voor meerdere van onze doelgroepen? Neem dan rechtstreeks contact op met Cross om met hen de opties te bespreken.

De Optometrist

De Optometrist is het officiële online vakblad van de Optometristen Vereniging Nederland (OVN). De Optometrist belicht de laatste ontwikkelingen, initiatieven en herkenbare kwesties uit de praktijk. Het online magazine en de nieuwsbrief van De Optometrist bereiken alle OVN-leden.
cover_de_optometrist_nr_1_2023_sml

POCT.nl

POCT.nl is een onafhankelijk media platform waar zorgverleners geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Point-of-Care testing (POCT). Wekelijks verschijnt nieuwe content interessant voor deze doelgroep.

tablet-mockup-of-a-black-ipad-over-clear-background-2

FarmaMagazine

FarmaMagazine, hét farmacotherapeutisch vakblad voor huisartsen en apothekers, houdt de lezers zes keer per jaar op de hoogte van ontwikkelingen in de farmaceutische zorg in de eerste lijn, de nieuwste toepassingen in e-health, farmaceutische noviteiten en ondersteunende producten.

fm02_2023_cover

Hemato-oncologie

Hemato-oncologie is een uitgave voor internist-hematologen en andere in de hemato-oncologische zorg gespecialiseerde of geïnteresseerde medische professionals in Nederland. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van 1.900 exemplaren.

hemato_04_2021_cover_groot

De Neuroloog

De Neuroloog is een titel gepubliceerd door BPM Medica in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). Het tijdschrift wordt zes keer per jaar gestuurd aan alle leden van de NVN en beleidsmakers in de gezondheidszorg. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar, de oplage bedraagt 1.500 exemplaren.

de_neuroloog_06_2021_cover

De Cardioloog

De Cardioloog is het tijdschrift voor en door cardiologen, dat wordt samengesteld door een onafhankelijke redactieraad van toonaangevende cardiologen, onder hoofdredactie van dr. Martin Hemels, cardioloog-elektrofysioloog in Rijnstate, Arnhem. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van 1.800 exemplaren.

dc_06_2020_cover_groot

Medische Oncologie

Medische Oncologie is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO). Medische Oncologie verschijnt 10 keer per jaar, de oplage bedraagt 3.800 exemplaren.

mo_10_2021_cover_groot

Laboratorium-
geneeskunde

Laboratoriumgeneeskunde is het verenigingstijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC). Het tijdschrift verschijnt 5 keer per jaar online en 2 keer per jaar ook in print, waaronder een themanummer over het Voorjaarscongres van de NVKC. De oplage bedraagt 900 exemplaren.

Adverteren

Endocrinologie

Endocrinologie is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie (NVE). Het tijdschrift wordt vier keer per jaar gestuurd aan alle NVE-leden, NVDO-leden, internist-endocrinologen, internist-diabetologen, (overige) internisten, kinderarts-endocrinologen, klinisch chemici en gynaecologen met subspecialisme endocrinologie. De oplage bedraagt 1.400 exemplaren.

Adverteren

De Oogarts

De Oogarts richt zich inhoudelijk op relevante ontwikkelingen binnen de oogheelkunde; de Nederlandse oogheelkunde in het bijzonder. De inhoud wordt bepaald door een onafhankelijke redactieraad. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van 1.000 exemplaren.

pages-from-do_nr-2-2021_deflr_cover

De Psychiater

De Psychiater is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). De Psychiater wordt verzonden aan alle leden van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en aan relevante beleidsmakers en andere stakeholders in de gezondheidszorg. Het tijdschrift verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 4.000 exemplaren.

cover_dp-08-2021

Verpleegkunde

Verpleegkunde, Nederlands-Vlaams wetenschappelijk tijdschrift voor verpleegkundigen is opgericht in 1998. Het publiceert artikelen die relevant zijn voor de ontwikkeling van het vakgebied verpleegkunde en de verpleegkundige beroepsontwikkeling. Verpleegkunde heeft een oplage van 500 exemplaren en wordt 4 keer per jaar verstuurd aan abonnees.

verpleegkunde_04-2021

OenG

OenG is het informatie- en kennisplatform voor iedereen die zich bezighoudt met opleiden en leren in de zorg. Van verpleging en verzorging tot het paramedisch onderwijs; van binnenschools tot buitenschools leren. Het tijdschrift verschijnt 7 keer per jaar met een oplage van 1.000 exemplaren.
cover_oeng-03-2021_klein

Hart & Vaat

Hart & Vaat richt zich erop de multidisciplinaire samenwerking in de cardiovasculaire zorg te ondersteunen en zorgverleners uit de verschillende beroepsgroepen te informeren, te inspireren en te verbinden.
De uitgave verschijnt in 2021 tweemaal als thema-uitgave in een oplage van 4.100 exemplaren.
cover-hv

Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie

Het Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie is een nieuw platform dat in 2024 is ontstaan als fusie tussen het gelijknamige tijdschrift van de Vereniging voor Reumatologie (NVR) en het tijdschrift De Reumatoloog van uitgeverij BPM Medica.

Het platform bestaat uit printuitgaven (vier keer per jaar), nieuwsbrieven (acht keer per jaar) en de website: www.tijdschriftvoorreumatologie.nl.

Doelgroep zijn alle leden van de NVR (waarvan circa 600) voorschrijvers) en van de Nederlandse Health Professionals in de Reumatologie (NHPR).

ntvr1_2024_1_cover_lr