do_cover_mockup-cover-op-lichte-achtergrond

De Oogarts

De Oogarts is het nieuwe platform voor en door oogartsen en in oogheelkunde geïnteresseerde professionals in Nederland.

De Oogarts richt zich inhoudelijk op actuele ontwikkelingen binnen de oogheelkunde en focust daarbij primair op de Nederlandse oogheelkunde. Het tijdschrift is inhoudelijk breed georiënteerd en biedt ruimte voor actuele onderwerpen over beroepsuitoefening, wetenschap, kwaliteit, patiëntenzorg, opleiding, financiën en maatschappij. De inhoud wordt bepaald door een onafhankelijke redactieraad.

Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van 1.000 exemplaren.

Website

De Oogarts Online is het digitale platform van het tijdschrift De Oogarts. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift en geregeld e-publicaties die (nog) niet in het gedrukte tijdschrift zijn verschenen.

De artikelen zijn met een persoonlijk inlogaccount toegankelijk voor oogartsen, oogartsen in opleiding, optometristen, orthoptisten en andere artsen en zorgprofessionals gespecialiseerd of geïnteresseerd in oogheelkunde. Zij kunnen kosteloos een persoonlijk inlogaccount aanvragen via de registratiepagina.

do_website_mockup-laptopscherm-licht-achtergrond
do_nieuwsbrief_mockup-tablet-licht-achtergrond

De Oogarts Nieuwsbrief

De Oogarts verstuurt per jaar 8 nieuwsbrieven naar daarvoor aangemelde abonnees.

Zo hoeven de lezers niet de website continu in de gaten te houden voor updates, maar worden ze op de hoogte gebracht wanneer er nieuwe publicaties zijn verschenen. Wanneer een lezer een account aanmaakt op onze website, kan deze zich ook direct aanmelden voor ontvangst van de nieuwsbrief. Los aanmelden is echter ook mogelijk.

Alle titels

Naast De Oogarts publiceert BPM Medica ook de volgende andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op