mockup-cover-en-opengeslagen-magazine-2-paginas

De Neuroloog

De Neuroloog is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). In de wereld van de neurologie is dit tijdschrift een van de meest prominente communicatieplatforms.

We maken De Neuroloog sinds 1994 in samenwerking met de vereniging. Het tijdschrift bericht over verenigingszaken en ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, diagnostiek en behandeling, beroepsuitoefening, richtlijnen en beleid. Daarnaast biedt het blad een forum voor vakinhoudelijke discussie en uitwisseling.

Het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar in een oplage van 1.700 exemplaren.

Website

De Neuroloog Online is het digitale platform van het tijdschrift De Neuroloog. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift, die toegankelijk zijn via een uitgebreide zoekmachine. Dit is ook de plek waar eventuele voorpublicaties geplaatst worden.

De artikelen zijn alleen toegankelijk voor de abonnees, die hiervoor een inlognaam en een wachtwoord ontvangen. Alle leden van NVN kunnen via een single sign on inloggen met hun inloggegevens van de NVN.

neuroloog website laptop
neuroloog nieuwsbrief tablet

Op de hoogte

Bij elke uitgave van De Neuroloog versturen wij twee nieuwsbrieven naar alle neurologen, zodat zij rechtstreeks vanuit hun e-mail kunnen doorklikken naar de volledige artikelen op onze website.

Wij versturen de nieuwsbrief naar alle leden van de NVN, andere geïnteresseerde medisch specialisten en overige stakeholders in de neurologie.

Alle titels

Naast De Neuroloog publiceren we ook de volgende andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op