endo_mockup-cover-en-opengeslagen-magazine-2-paginas

Endocrinologie

Endocrinologie is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie (NVE). In de wereld van de endocrinologie is dit tijdschrift al 12 jaar een van de meest prominente communicatieplatforms.

Endocrinologie onderscheidt zich van andere bladen door de lezers te informeren over nieuws en mededelingen van de NVE, NVE-werkgroepen en NVE-commissies en relevante ontwikkelingen te belichten in zowel de preklinische/basale endocrinologie als klinische endocrinologie met primair een blik op Nederland.

Inhoudelijk is het tijdschrift gericht op onder meer diabetes mellitus, obesitas, vetstofwisselingsziekten, metabool syndroom, groeistoornissen, hypofysaire aandoeningen, hypogonadisme, endocriene tumoren, neuro-endocriene tumoren, bijnieraandoeningen, schildklieraandoeningen en osteoporose.

Website

Endocrinologie Online is het digitale platform van het tijdschrift Endocrinologie. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift, inclusief het volledige archief. De meeste artikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees, die hiervoor een gebruikersnaam en een wachtwoord hebben.

endo_mockupmac
endo-nieuwsbrief_mockup-tablet-licht-achtergrond

Op de hoogte

Endocrinologie publiceert acht nieuwsbrieven per jaar over de meest recent verschenen artikelen in het tijdschrift en eventuele voorpublicaties op de website.

Zo hoeven zij niet de website in de gaten te houden, maar brengen wij ze direct op de hoogte wanneer een nieuwe publicatie is verschenen.

Alle titels

Naast Endocrinologie publiceren we ook de volgende andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op