cover_fm01_2023_klein

FarmaMagazine

FarmaMagazine is een vakblad (online en print) voor huisartsen en apothekers. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en brengt een mix aan redactionele artikelen en berichten over de laatste farmacologische ontwikkelingen die relevant zijn voor apothekers en huisartsen in Nederland.

Website

Op FarmaMgazine wordt tien keer per jaar de nieuwste uitgave van het tijdschrift FarmaMagazine gepubliceerd.

Abonneren op het vakblad FarmaMagazine is gratis voor BIG-geregistreerde (huis)artsen, (ziekenhuis)apothekers, AIOS. Om toegang te krijgen tot de afgesloten gedeelten van farmamagazine.nl dient u een betaald abonnement af te sluiten. Bent u geen BIG-geregistreerde (huis)artsen, (ziekenhuis)apothekers of AIOS maar wilt u wel het vakblad FarmaMagazine ontvangen en toegang tot de afgesloten gedeelten van de website dan dient u ook een abonnement af te sluiten.

fm

Op de hoogte

Bij elke uitgave van De Neuroloog versturen wij twee nieuwsbrieven naar alle neurologen, zodat zij rechtstreeks vanuit hun e-mail kunnen doorklikken naar de volledige artikelen op onze website.

Wij versturen de nieuwsbrief naar alle leden van de NVN, andere geïnteresseerde medisch specialisten en overige stakeholders in de neurologie.

Alle titels

Naast De Neuroloog publiceren we ook de volgende andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op