bpm-medica-medische-oncologie-tijdschrift

Medische Oncologie

Medische Oncologie is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO).

We maken Medische Oncologie al sinds 1998 in samenwerking met de vereniging. Dit vaktijdschrift houdt de leden op de hoogte van het NVMO-nieuws, klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de oncologie gerelateerde beleidsmatige, politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Medische Oncologie wordt gelezen door alle NVMO-leden (internist-oncologen), oncologisch chirurgen, internist-hematologen, radiotherapeuten, longartsen, urologen, ziekenhuisapothekers, klinisch genetici met het subspecialisme oncologie, en beleidsmakers in de gezondheidszorg.

Website

Op de website medischeoncologie.nl wordt tien keer per jaar de nieuwste uitgave van het tijdschrift Medische Oncologie gepubliceerd. Verder bevat de site onder meer de adviezen van de NVMO-commissie Beoordeling Oncologische Middelen, vacatures en een archief van alle uitgaven, dat doorzoekbaar is via een uitgebreide zoekfunctie.

bpm-medica-medische-oncologie-website
Illustratie nieuwsbrief Medische Oncologie

Nieuwsbrieven

Bij elk nieuw nummer van Medische Oncologie verschijnen er twee nieuwsbrieven met voorproefjes van het nieuwe nummer en de mogelijkheid door te klikken naar de website.

Video’s

We produceren video’s over specifieke oncologische thema’s, vaak in combinatie met een themabijlage bij Medische Oncologie.

bpm-medica-medische-oncologie-website-02

NVMO-site en -nieuwsbrieven

Voor Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO) onderhouden wij de website www.nvmo.org en verzorgen wij de (digitale) nieuwsbrieven.

Alle titels

Naast Medische Oncologie publiceren we ook allerlei andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op