Ton BonnetSenior developer

  ‘Ik zoek altijd naar oplossingen en ben nieuwsgierig naar hoe ik bepaalde technische fouten kan ontrafelen’

  Die nieuwsgierigheid kwam van pas in de verschillende soorten branches waarin ik heb gewerkt. Als voormalig senior developer bij medische congressen hield ik me bezig met programmeren en systeemwerk. De vergelijkbare taken die ik nu uitoefen, maken dat ik veel affiniteit heb met dit bedrijf.

  Mijn huidige werkzaamheden als webdeveloper verschillen flink vergeleken met mijn collega’s. Wel delen we dezelfde motivatie om in de zorgbranche te werken, namelijk een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg door bijvoorbeeld meer kennis te verspreiden. Iedereen draagt hierin zijn steentje bij. Ik doe dat door mogelijk te maken dat onze online artikelen op een mooie, goede manier naar buiten worden gebracht.

  Binnen BPM Medica werkt iedereen hard, en probeert iedereen zijn taken zo snel mogelijk af te krijgen. Mede hierdoor ben ik stressbestendiger geworden.

  Daarnaast is het een prettige organisatie vanwege de fijne collega’s. We vertrouwen elkaar in het uitvoeren van bepaalde taken, wat iedereen een gevoel van vrijheid geeft. Het voelt hier simpelweg gewoon goed.

  ton.bonnet@bpmmedica.nl