Marianne KoetsierEindredacteur

  ‘We groeien met elkaar, met de tijd en met de lezers mee’

  Als hbo-v-verpleegkundige kwam ik al snel terecht in de kwaliteitszorg en bij het trainen van verpleegkundige teams. Hiervoor moesten ook materialen ontwikkeld worden. Zo rolde ik steeds verder het communicatievak in. Als freelance eindredacteur werk ik voor diverse uitgeverijen, patiëntenverenigingen en zorgorganisaties. Daarnaast houd ik mij bezig met de coördinatie van events, webinars en het bouwen van online communities.

  Inmiddels ben ik al jaren betrokken bij BPM Medica als eindredacteur van OenG, Labgeneeskunde en POCT.nl. Daarnaast val ik in bij de overige titels in geval van  ziekte, vakantie of andere omstandigheden. Het is prettig om samen te werken met de redacties aan een mooi evenwicht in de edities en leuk om te zien hoe door de jaren heen ook aanvullende kanalen benut worden zoals social media, podcasts en webinars. We groeien met elkaar, met de tijd en met de lezers mee.

  Binnen BPM Medica wordt serieus en ambitieus gewerkt aan een mooi portfolio aan titels waarmee zorgprofessionals daadwerkelijk ondersteund worden in het uitoefenen van hun vak. Tegelijkertijd is altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek als collega’s onderling.

  Het team bestaat uit een fijne, betrokken groep medewerkers. Erg prettig om mee samen te werken.

  marianne.van.der.linden@bpmmedica.nl