Wim de JongSenior eindredacteur

    ‘Het is mooi om een klein steentje te kunnen bijdragen aan de kwaliteit van zorg’

    Eind 2020, tijdens de tweede golf van de coronapandemie, ben ik begonnen bij BPM Medica. Hoewel de meeste nieuwe collega’s thuis werkten, is het hun toch gelukt om mij met alle beschikbare middelen zoals videobellen allerhartelijkst te ontvangen. Een mooie start.

    Tijdens mijn studie neerlandistiek/algemene taalwetenschap ben ik begonnen als eindredacteur van het maandblad van de faculteit Geesteswetenschappen. Het grootste gedeelte van mijn carrière daarna heb ik een vergelijkbare functie gehad, al verschilde de inhoud van de bladen (of dankzij de digitale revolutie steeds vaker: platforms) wel. Na een start in de popmuziek ben ik in de werelden van het hoger onderwijs, management en de wetenschap terechtgekomen. En nu dus de medische oncologie.

    In mijn omgeving – familie, vrienden, bekenden – ken ik meer mensen dan mij lief is die te maken hebben (gehad) met medisch oncologen en daarin ben ik natuurlijk niet de enige. Daarom vind ik het des te mooier dat ik er een klein steentje aan kan bijdragen dat deze specialisten hun werk goed kunnen doen.

    wim.de.jong@bpmmedica.nl