NVR en BPM Medica lanceren nieuw platform

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) en uitgeverij BPM Medica gaan hun beide tijdschriften fuseren tot een nieuw platform: het Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie. Dit platform bestaat uit printuitgaven, nieuwsbrieven en een website.

 De NVR gaf sinds 1997 het Nederlands Tijdschrift voor de Reumatologie (NTvR) uit, dat vier keer per jaar in print verscheen. Dit deed zij in samenwerking met uitgeverij DCHG. BPM Medica startte in 2023 met De Reumatoloog, dat bestond uit een printuitgave en een website. Beide tijdschriften publiceerden artikelen over de medische wetenschap en de beroepsuitoefening van Nederlandse reumatologen, die werden geschreven door reumatologen en wetenschapsjournalisten.

Omdat DCHG eind 2023 stopte met haar uitgeefactiviteiten, ging de NVR op zoek naar een nieuwe uitgeverij. BPM Medica, met ruim tien jaar ervaring met het uitgeven van platforms voor medisch-specialisten, bleek daarbij een logische keuze.

Hoofdredacteuren van het platform zijn dr. Joannes Reijers (Bravis ziekenhuis en LUMC) en dr. Diane van der Woude (LUMC). Het platform bestaat uit jaarlijks vier printnummers en acht nieuwsbrieven en uit een website. Alle inhoud is gratis toegankelijk voor de alle leden van de NVR en de Nederlandse Health Professionals in de Reumatologie (NHPR).

 


 Voor vragen kunt u contact opnemen met dr. Janet Wesseling, directeur van de NVR, via info@nvr.nl, of Wijnand van Dijk, directeur-uitgever van BPM Medica, via wijnand.van.dijk@bpmmedica.nl.

Voor vragen over de sponsoring van het platform kunt u contact opnemen met Cross, via arlan@cross.nl

Recent Posts