Mylène IdsingaRedactie-assistente

    ‘Mijn passie voor taal kan ik een maatschappelijk draagvlak geven.’

    Met veel plezier heb ik gewerkt op verschillende afdelingen in het ziekenhuis, maar mijn huidige functie als redactie-assistente past helemaal bij mij. Het is voor mij de perfecte combinatie van contact met mensen, administratieve taken en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

    Met het blad Medische Oncologie zijn we de schakel tussen de oncoloog en de patiënt. Als de oncologen goed op de hoogte zijn van het laatste nieuws, dan is dit voordelig voor de patiënt en hopelijk ook voor de maatschappij. Ik streef naar kwalitatief goede artikelen en we doen dit als team door inzet te tonen en secuur te werken.

    Binnen BPM Medica is het contact laagdrempelig en dat geeft een fijne werksfeer. Dit maakt de opdrachten makkelijker uitvoerbaar. Naast dat ik me goed voel binnen mijn huidige taken, is er ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Ik ben bij BPM Medica naast redactie-assistente ook beeldredacteur geworden. Mijn opgedane kennis kan ik toepassen zodat de bladen ook steeds beter worden. Ik heb een goede dag gehad als ik met plezier naar mijn werk toe ga en met voldoening thuiskom.

    mylene.idsinga@bpmmedica.nl