Floris ValentDigital Development Manager

‘BPM Medica geeft ruimte voor eigen ideeën’

Ik ben sinds 2014 verbonden aan BPM Medica. Eerst als webredacteur tijdens mijn studententijd, en sinds mijn afstuderen in 2018 als communicatie- en marketingadviseur. Al vanaf het begin werd mijn enthousiasme voor het oplossen van communicatieve en strategische vraagstukken door mijn collega’s opgemerkt. Ik kreeg dan ook al gauw voor mij uitdagende opdrachten toegewezen. Zo ging ik me meer toeleggen op het ontwikkelen van onze communicatie- en marketingstrategie. Dit is door de tijd heen uitgegroeid tot de functie die ik nu vervul.

Mijn functie bij BPM Medica is enorm veelzijdig. Van het schrijven en ontwerpen van advertenties en het uitdenken van specifieke strategieën voor onze platforms, tot het optimaliseren van onze websites en het analyseren van datatrends. Dat is het leuke aan werken in een relatief klein bedrijf: je bent bij van alles betrokken!

Ons team heeft een goede en gezellige band. We bestaan uit een combinatie van ervaren krachten, jonge enthousiastelingen, en studenten. De jongeren steken veel op van de meer ervaren krachten, en andersom heeft onze jonge garde vaak weer een frisse kijk op dingen. Al met al zorgt dit voor een erg prettige, dynamische werkomgeving waarin iedereen wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf en anderen te halen.