Floris ValentCommunicatie- en marketingadviseur

    ‘BPM Medica geeft ruimte voor eigen ideeën’.

    De kennis opgedaan tijdens mijn studie kon ik vaak direct toepassen in verschillende projecten. Voorheen werkte ik namelijk bij BPM Medica als student-assistent. Mijn gedrevenheid en betrokkenheid bij het bedrijf werden opgemerkt door mijn collega’s, met als gevolg dat ik steeds meer voor mij uitdagende opdrachten kreeg toegewezen. Zo ging ik me meer toeleggen op het uitdenken van onze communicatie- en marketingstrategieën. Nadenken over nieuwe plannen en deze uitvoeren houdt mijn werk uitdagend. Daarvoor ben vanuit het bedrijf gaan denken.

    Bij BPM Medica ben ik nu communicatie- en marketingadviseur. Ik richt me op allerlei marketingaspecten van BPM Medica: van het schrijven en ontwerpen van advertenties, en het uitdenken van specifieke strategieën voor verschillende van onze platforms, tot het analyseren van datatrends. Het doet me goed om te zien dat mijn werk vaak snel resultaat geeft.

    Ons team heeft een goede en gezellige band. Het bestaat uit zowel  ervaren professionals als studenten. Hierdoor zijn er verschillende belevingswerelden. Studenten steken veel op van onze meer ervaren krachten. Andersom hebben diezelfde studenten vaak een frisse blik op bestaande problemen. Dit zorgt voor een fijne werkomgeving.

    floris.valent@bpmmedica.nl