Floris ValentCommunicatie- en marketingadviseur

    ‘BPM Medica geeft ruimte voor eigen ideeën’.

    De kennis opgedaan tijdens mijn studie kon ik vaak direct toepassen in verschillende projecten. In mijn studententijd werkte ik namelijk al bij BPM Medica, als bijbaan. Mijn gedrevenheid en betrokkenheid bij het bedrijf werden opgemerkt door mijn collega’s, met als gevolg dat ik steeds meer voor mij uitdagende opdrachten kreeg toegewezen. Zo ging ik me meer toeleggen op het ontwikkelen van onze communicatie- en marketingstrategieën. Nadenken over nieuwe plannen en deze uitvoeren houdt mijn werk uitdagend en leuk.

    Bij BPM Medica ben ik nu communicatie- en marketingadviseur. Ik richt me op allerlei marketingaspecten van BPM Medica: van het schrijven en ontwerpen van advertenties, en het uitdenken van specifieke strategieën voor verschillende van onze platforms, tot het analyseren van datatrends. Dat is het leuke aan werken in een relatief klein bedrijf: je bent bij van alles betrokken!

    Ons team heeft een goede en gezellige band. Het bestaat uit een combinatie van ervaren krachten, jonge enthousiastelingen, en studenten. Hierdoor zijn er verschillende belevingswerelden. De jongeren steken veel op van onze meer ervaren krachten. Andersom hebben diezelfde studenten vaak een frisse blik op bestaande problemen. Al met al zorgt dit voor een erg prettige werkomgeving.

    floris.valent@bpmmedica.nl