Adverteren in OenG

OenG is het informatie- en kennisplatform voor iedereen die zich bezighoudt met opleiden en leren in de zorg. Van verpleging en verzorging tot het paramedisch onderwijs; van binnenschools tot buitenschools leren.

OenG verschijnt al sinds het jaar 2000 en wordt gelezen door opleiders in de onderwijs- en zorginstellingen, waaronder de leden van V&VN Opleiders, docenten in gezondheidszorgopleidingen MBO en HBO, praktijkopleiders en werkbegeleiders.

oeng_website_mockup-laptopscherm-licht-achtergrond

Tijdschrift OenG

OenG is hét tijdschrift voor leren in de zorg.

Het tijdschrift verschijnt al sinds het jaar 2000. Dit vaktijdschrift houdt de leden op de hoogte van het nieuws, (wetenschappelijke) ontwikkelingen en aan de verpleegkunde gerelateerde beleidsmatige, politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

oeng-tijdschrift-1

Nieuwsbrief

OenG publiceert 7 nieuwsbrieven per jaar, die een mix bevatten van nieuws, achtergronden, links naar onze artikelen en meer. Dit is ons meest laagdrempelige kanaal om onze lezers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dan ook het kanaal waar we het meest intensieve contact hebben met onze lezers.

Voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief van OenG zoals tarieven en verschijningsdata, klik hieronder.

tablet nieuwsbrief oeng

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op