Mila RepProjectmedewerker

    ‘Het opdoen van werkervaring om te ontdekken wat ik in de toekomst zou willen doen en waar ik voor sta, vind ik waardevol’

    Tijdens mijn bachelor Biomedische Wetenschappen zocht ik een studiegerelateerde bijbaan met maatschappelijke relevantie. Het opdoen van werkervaring om te ontdekken wat ik in de toekomst zou willen doen en waar ik voor sta, vind ik waardevol. BPM Medica is voor mij de perfecte werkplek. Ik kan me goed vinden in de missie om medisch specialisten te helpen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden met informatie over de beroepspraktijk. BPM Medica staat voor het overbrengen van onafhankelijke beroepsinformatie voor de gezondheidszorg, waarmee we een steentje bijdragen aan een goede kwaliteit van de patiëntenzorg in Nederland.

    Verder heeft BPM Medica mogelijkheden tot doorgroeien. Momenteel houd ik me bezig met wetenschapscommunicatie binnen mijn master Biomedische Wetenschappen en kan ik hier ontdekken of ik het interessant vind om stukken te schrijven. Wetenschapsjournalisten zijn goed in het stellen van juiste vragen om zo relevante antwoorden te verkrijgen. Vervolgens vind ik het een kunst om die informatie in begrijpbare tekst te kunnen omschrijven die ook nog eens leuk is om te lezen! Hier kan ik werken aan deze vaardigheden en daar zal ik mijn hele carrière profijt van hebben. Deze eerste stappen zijn spannend, maar ik weet dat ik hier de ruimte heb om fouten te maken en van die fouten te leren. Dit zou niet kunnen zonder de ondersteunende werkomgeving en open en duidelijke communicatie van collega’s.

    mila.rep@bpmmedica.nl