Halima Kasiemkhan-AjadeenDigital Operations Manager

    ‘Ik voelde me vanaf het begin welkom en kreeg meteen de indruk dat er veel ruimte was voor groei en onderlinge feedback.’

    BPM Medica was klein toen ik hier begon, maar is in korte tijd gegroeid. Door de relatief kleine groep waarin we werken, ontwikkel je een goede band met je collega’s. Je doet ertoe en je kunt jezelf zijn. Verder zijn we een hecht team met verschillende achtergronden en leeftijden. Meerdere perspectieven houden de groep jong en gebalanceerd.

    De gezondheidszorg heb ik altijd interessant gevonden, deels vanwege die interesse heb ik destijds gekozen voor de studie Farmacie. Ik ben na twee jaar overgestapt naar de Engelse taal & cultuur, o.a. omdat ik taal(kunde) ook erg boeiend vond. Na het behalen van mijn master linguïstiek heb ik bij verschillende bedrijven in de vertaalbranche gewerkt, maar ik zocht naar iets content-gerelateerd. Door mijn functie bij BPM Medica combineer ik nu mijn ervaring als projectmanager met content.

    Mijn voldoening haal ik uit het leveren van nauwkeurig werk met duidelijke feedback. Samen met mijn collega’s hoop ik werk te leveren dat bijdraagt aan de kennisverrijking van de professionals binnen onze doelgroepen.

    halima.ajadeen@bpmmedica.nl