Onderwijs en Gezondheidszorg

Onderwijs en Gezondheidszorg is al ruim 35 jaar het toonaangevende tijdschrift voor iedereen die zich in het onderwijs en in de praktijk bezighoudt met de opleiding voor verpleegkundigen en verzorgenden. Bindend element is het uitwisselen en overdragen van vakinformatie, kennis en vaardigheden die relevant zijn voor opleiders in de onderwijs- en zorginstellingen. Het tijdschrift bericht over de belangrijke ontwikkelingen en thema?s binnen het vakgebied, biedt een forum voor discussies over actuele thema?s en een TOOLKIT voor de dagelijkse lespraktijk, met concrete voorbeelden van nieuwe lesmethodes, instructies en lesschema?s. Verantwoordelijk voor de inhoud is een onafhankelijke redactie die representatief is voor de verschillende deelgebieden.

Redactieraad
Klik hier voor een overzicht van de leden van de redactieraad.

Online editie
Onderwijs en Gezondheidszorg is digitaal te vinden op onderwijsengezondheidszorg.nl


Oplage 1000
Verschijning 7 keer per jaar, plus zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief
Doelgroep

Docenten, studiecoördinatoren, opleidingshoofden, praktijkopleiders en staffunctionarissen verbonden aan paramedische opleidingen en zorginstellingen.

Adverteren

Klik hier voor de tariefkaart van Onderwijs en Gezondheidszorg

Voor informatie over en het reserveren van advertenties, advertorials en inserts kunt u contact opnemen met Cross Media Nederland via tel. 010 - 742 10 25 en adverteren@onderwijsengezondheidszorg.nl.