template-of-a-magazine-lying-on-a-solid-color-surface-a15297

Hart & Vaat

Hart & Vaat is een multidisciplinaire thema-uitgave die zich richt op alle specialisten in de Nederlandse cardiovasculaire zorg. Doel is de zorg en samenwerking te ondersteunen met een kwalitatief en toegankelijk blad, dat informeert over actuele ontwikkelingen en de beroepsgroepen verbindt.

De eerste uitgave, rond het thema antistollingszorg, verscheen in juni 2021 en is op deze website te raadplegen. In december 2021 is de tweede uitgave verschenen, met als thema cardiovasculair risicomanagement.

De thema-uitgaven worden samengesteld door een onafhankelijke gastredactie van specialisten uit de verschillende betrokken beroepsgroepen.

De thema-uitgaven verschijnen in een oplage van 4.500 exemplaren.

Website

Hart & Vaat Online is ons digitale platform. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift, en e-publicaties die (nog) niet in het gedrukte tijdschrift zijn verschenen.

De website is toegankelijk voor cardiologen (in opleiding), internisten vasculaire geneeskunde, kaderhuisartsen hart- en vaatziekten, klinisch geriaters, neurologen, vaatchirurgen, physician assistants en verpleegkundig specialisten (specialisatie cardiovasculair) en andere geïnteresseerde specialisten en stakeholders in de (cardiovasculaire) gezondheidszorg.Zij kunnen kosteloos een persoonlijk inlogaccount aanvragen via de registratiepagina.

laptop-mockup-of-a-macbook-air-over-transparent-background

Alle titels

Naast Hart & Vaat publiceert BPM Medica ook de volgende andere titels:

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op