Adverteren in Laboratoriumgeneeskunde

Laboratoriumgeneeskunde is het nieuwe verenigingstijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC).

Dit vakblad gaat in op actuele ontwikkelingen binnen de medische laboratoriumdiagnostiek en de klinische chemie. Het biedt een platform voor informatieuitwisseling en meningsvorming over wetenschap en innovatie, opleiding, kwaliteit, beroep en bedrijf.

Laboratoriumgeneeskunde wordt primair gelezen door klinisch chemici en specialisten laboratoriumgeneeskunde.
Illustratie tijdschrift Laboratoriumgeneeskunde

Tijdschrift Laboratoriumgeneeskunde

Laboratoriumgeneeskunde is het nieuwe verenigingstijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC).

Het tijdschrift verschijnt twee keer per jaar in print, waaronder een themanummer over het Voorjaarscongres van de NVKC.

Voor tarieven, verschijningsdata en meer informatie over adverteren in het tijdschrift Laboratoriumgeneeskunde, klik hier.

bpm-medica-laboratorium-geneeskunde-tijdschrift

Website

De website van Laboratoriumgeneeskunde bevat alle door het tijdschrift gepubliceerde uitgaven. Hier verschijnt vijf keer per jaar het tijdschrift. Onze lezers treffen op de website alle informatie die zij nodig hebben, op overzichtelijke wijze gepresenteerd en eenvoudig toegankelijk.

Gebruikers moeten om toegang te hebben tot de hele website ingelogd zijn. Leden van de NVKC loggen eenvoudig in met hun account dat zij ook voor de NVKC-website gebruiken.

Wilt u meer informatie over adverteren op de website van Laboratoriumgeneeskunde? Klik dan hier.

illustratie advertentieruimte website laboratoriumgeneeskunde

Nieuwsbrief

Laboratoriumgeneeskunde publiceert tien nieuwsbrieven per jaar, die een mix bevatten van nieuws, achtergronden, links naar onze artikelen, oproepen, en meer. Dit is ons meest laagdrempelige kanaal om onze lezers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dan ook het kanaal waar we het meest intensieve contact hebben met onze lezers.

Voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief van Laboratoriumgeneeskunde zoals tarieven en verschijningsdata, klik hier.

advert_nieuwsbrief_lg

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op