Adverteren in Endocrinologie

Endocrinologie is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie (NVE).

Endocrinologie is al twaalf jaar het meest prominente communicatieplatform binnen dit vakgebied. Endocrinologie onderscheidt zich van andere bladen door de lezers nieuws en mededelingen van de NVE, NVE-werkgroepen en NVE-commissies aan te bieden, en relevante ontwikkelingen te belichten in zowel de preklinische/basale endocrinologie als klinische endocrinologie, met de blik primair op Nederland.

Endocrinologie wordt gelezen door alle NVE-leden, NVDO-leden, internist-endocrinologen, internist-diabetologen, (overige) internisten, kinderarts-endocrinologen, klinisch chemici en gynaecologen met subspecialisme endocrinologie.

endo_mockupmac

Tijdschrift Endocrinologie

Endocrinologie is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie (NVE).

Wij maken Endocrinologie al twaalf jaar in samenwerking met de vereniging. Inhoudelijk is het tijdschrift gericht op onder meer diabetes mellitus, obesitas, vetstofwisselingsziekten, metabool syndroom, groeistoornissen, hypofysaire aandoeningen, hypogonadisme, endocriene tumoren, neuro-endocriene tumoren, bijnieraandoeningen, schildklieraandoeningen en osteoporose.

Voor tarieven, verschijningsdata en meer informatie over adverteren in het tijdschrift Endocrinologie, klik hieronder.

endo tijdschrift opengeslagen

Website

De website van Endocrinologie is het digitale platform waar wij online contact met de doelgroep hebben. Onze lezer treft hier alle informatie die hij nodig heeft, op overzichtelijke wijze gepresenteerd en eenvoudig toegankelijk. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift, die toegankelijk zijn via een uitgebreide zoekmachine.

Gebruikers moeten ingelogd zijn om toegang te hebben tot de volledige website. Van onze ingelogde gebruikers is bekend of zij voorschrijfbevoegd zijn, in welk geval er specifieke advertenties getoond kunnen worden.

Wilt u meer informatie over adverteren op de website van Endocrinologie? Klik dan hier.

endo_mockupmac

Nieuwsbrief

Endocrinologie publiceert acht nieuwsbrieven per jaar, die een mix bevatten van nieuws, achtergronden, links naar onze artikelen en meer. Dit is ons meest laagdrempelige kanaal om onze lezers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief van Endocrinologie zoals tarieven en verschijningsdata, klik hier.

advert_nieuwsbrief_endo

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op