Adverteren in De Psychiater

De Psychiater is het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). In de wereld van de psychiatrie is het al ruim 25 jaar één van de meest prominente communicatieplatforms.

De Psychiater wil zowel de communicatie binnen de doelgroep bevorderen als voor de psychiatrie relevante ontwikkelingen en onderzoeken in een breder perspectief plaatsen. De Psychiater onderscheidt zich van andere bladen door de lezers op de hoogte te houden van voor de psychiatrie relevante medische, beleidsmatige, maatschappelijke, ethische en juridische ontwikkelingen.

Het tijdschrift wordt gelezen door alle NVvP-leden, en door relevante beleidsmakers en andere stakeholders in de gezondheidszorg.

dp_cover_mockup-cover-op-lichte-achtergrond

Tijdschrift De Psychiater

De Psychiater is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

We maken De Psychiater al sinds 1994 in samenwerking met de vereniging. Dit vaktijdschrift houdt de leden op de hoogte van voor de psychiatrie relevante medische, beleidsmatige, maatschappelijke, ethische en juridische ontwikkelingen.

Voor tarieven, verschijningsdata en meer informatie over adverteren in het tijdschrift De Psychiater, klik hieronder.

dp spread tijdschrift

Website

De website van De Psychiater is de backbone van al ons online contact met de doelgroep. Onze lezer treft hier alle artikelen, vacatures, achtergronden en meer, op overzichtelijke wijze gepresenteerd en eenvoudig toegankelijk.

Gebruikers moeten ingelogd zijn om toegang te hebben tot de hele website. Van onze ingelogde gebruikers is bekend of zij voorschrijfbevoegd zijn, in welk geval er specifieke advertenties getoond kunnen worden.

Wilt u meer informatie over adverteren op de website van De Psychiater? Klik dan hieronder.

advert_website_dp

Nieuwsbrief

De Psychiater publiceert zestien nieuwsbrieven per jaar, die een mix bevatten van nieuws, achtergronden, links naar onze artikelen, vacatures, en meer. Dit is ons meest laagdrempelige kanaal om onze lezers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dan ook het kanaal waar we het meest intensieve contact hebben met onze lezers.

Voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief van De Psychiater zoals tarieven en verschijningsdata, klik hier.

advert_nieuwsbrief_dp

Vacatures

De Psychiater is hét geschikte platform voor het vervullen van vacatures in de psychiatrie. Met een maximaal bereik onder psychiaters (in opleiding) door inzet van ons 8-in-1 pakket komen vacatures meermaals onder ogen bij de volledige doelgroep.

Voor meer informatie over het 8-in-1 pakket voor vacatures in De Psychiater, zoals tarieven, verschijningsdata en de gebruikte kanalen, klik dan hieronder.

15-inch-macbook-pro-retina

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op