Adverteren in De Neuroloog

De Neuroloog is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN).

In de wereld van de neurologie is dit tijdschrift al ruim twintig jaar een van de meest prominente communicatieplatforms. De Neuroloog onderscheidt zich van andere bladen door de lezers te informeren over specifieke verenigingsaangelegenheden en voor de neurologie relevante maatschappelijke, ethische en juridische onderwerpen.

De Neuroloog wordt gelezen door alle leden van de NVN en beleidsmakers in de gezondheidszorg.

dn_mockup_opengeklapt-magazine-schuin

Tijdschrift De Neuroloog

De Neuroloog is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN).

We maken De Neuroloog al sinds 1994 in samenwerking met de vereniging. Dit vaktijdschrift houdt de leden op de hoogte van het NVN-nieuws, klinisch-wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de neurologie gerelateerde beleidsmatige, politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Voor tarieven, verschijningsdata en meer informatie over adverteren in het tijdschrift De Neuroloog, klik hieronder.

neuroloog tijdschrift opengeslagen

Website

De website van De Neuroloog bevat alle door het tijdschrift gepubliceerde artikelen en ons volledige archief. Onze lezers treffen hier alle informatie die zij nodig hebben, op overzichtelijke wijze gepresenteerd en eenvoudig toegankelijk.

Gebruikers moeten om toegang te hebben tot de hele website ingelogd zijn. Van onze ingelogde gebruikers is bekend of zij voorschrijfbevoegd zijn, in welk geval er specifieke advertenties getoond kunnen worden.

Wilt u meer informatie over adverteren op de website van De Neuroloog? Klik dan hieronder.

advert_website_dn

Nieuwsbrief

De Neuroloog publiceert twaalf nieuwsbrieven per jaar, die een mix bevatten van nieuws, achtergronden, links naar onze artikelen, oproepen, en meer. Dit is ons meest laagdrempelige kanaal om onze lezers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dan ook het kanaal waar we het meest intensieve contact hebben met onze lezers.

Voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief van De Neuroloog zoals tarieven en verschijningsdata, klik hieronder.

advert_nieuwsbrief_dn

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op